Working Bliss Kenneltreff

Denne helgen arrangerte vi historiens første kenneltreff for Working Bliss hundene. Det var ikke alle som kunne komme, men 3 av 5 Working Bliss valper var samlet sammen med mor Jippi, far Vill og tante Spinn.

bilde-23-10-2018-17-33-53.jpg
Dummyer og kobbel fra Qrutrøk.

Turen bar først til Astrid ved Vindfinn Hundetrening for et intorduksjonskurs i jakt med spaniel. Vi som har trent hos Astrid fra før kjenner mye av treningsfilosofien hennes og vil gjerne at valpekjøperne skal ta med seg dette videre. Valpene fikk gått gjennom grunnprinsipper innen apport, sitt og fuglearbeid. Interssant å se valpenes reaksjon på duer slik at man finner ut hvordan man skal jobbe mot dette videre. Hundene kan reagere veldig ulikt, så man må tilrettelegge til hver enkelt. Alle fikk nok noe ny info både om trening og om egen hund på dette kurset.

Vi tok turen videre til hundeklubben sitt område i Ølen for å trene litt variert LP og AG. Kjellaug var med oss og hjalp de som ønsket det innen LP. Jeg ble veldig imponert over mye av det valpene allerede kan! Eierne har vært veldig flinke med dem! Deretter var det duket for konkurranse; Kennelens raskeste hund og valp! Sirkus ble raskeste valp, og Spinn raskeste hund sammenlagt. En dag fylt med masse hundetrening og aktivitet!

Takk for at dere tok turen! Dette gjør vi gjerne igjen.

IMG_8383

IMG_8319

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s