Hva skjer?

Selv om 2019 nærmer seg så er vi ikke heeelt ferdig med aktiviteter for 2018 ennå. Så hva skjer på hundefronten? Det er duket for både lydighet, agility, og enda en siste rest av jaktprøveaktivitet.

I dag gikk vi LP på Stord, et veldig lite stevne i år, men bra arrangert! Det var ikke dagen i dag, og vi tok med oss noen nuller… Jippi har masse energi, men klarer ikke fokusere på å bruke den på rett plass. Vi prøver igjen om et par uker!

Den siste tiden har jeg jobbet med stoff til årets siste nummer av Våre Spaniels. Det er alltid en travel tid og mye å rapportere om i jaktspalten. Det har vært arrangert mange jaktprøver, men dessverre så har det ikke vært så god klaff for mange. Ikke alltid så heldig med å treffe på fugl på prøvene i år. Terminlistene for neste år er under opparbeiding og vi ser for oss masse spennende aktivitet på jaktfronten også da! Planlegging i hundesportkomiteen i Ølen har vi også gjort litt av, og her er det flere morsomme ting på gang.

Praktisk jakt har jeg ikke vært så veldig god på i år…. tiden har ikke strukket til. Joda, vi fikk oss ei ettermiddagsøkt for over en uke siden, og traff på rugda da, men bommet. Jippi oppførte seg fint. Vi får håpe det holder til jaktprøven, men det må trenes enda litt til – særlig lydighet på snusignalene… Håper det kan bli tid snart! Hører rykter om godt med rugder. I dag ble det tid til en liten treningsrunde hos Marte. Det var en fin økt, men ingen rugde å finne i dag. Hundene jobber godt i denne typen terreng!

Tenk at Sirkus er over 8 måneder nå, og i teorien kan hun startes i LP når hun er 9 måneder. DET skjer ikke, for å si det sånn. Hun skal få modnes i hodet, og vi venter nok til godt utpå våren. Vi trener en del innendørs i hallen om dagen… småting som skal settes sammen til store ting etter hvert.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s