Kokofasen

Sirkus er om ikke alt for lenge hele 9 måneder, tenk det… Da kan de liksom starte å konkurrere i lydighet! Ikke aktuelt for Sirkus. Det har vel aldri vært aktuelt for noen av mine hunder. De er ikke moden i hodet i denne alderen i det hele tatt!

Sirkus er virkelig kommet inn i en “kokofase”. Hun bobler over av energi innimellom, ramper, løper som en gal, og irriterer Jippi. Så jobben nå er å begrense henne slik at hun ikke får ta ut energien sin på feil plasser. Da er det også viktig å bruke den på rett plasser i form av trening. Hun elsker jo å trene på ferdigheter, så det går fint. Men det er jo også viktig at hun får bruke kroppen sin litt, så løping i terreng er bra for henne innimellom.

Vi har trent mer lydighet på kveldene nå. Jippi prøver jeg igjen å skape masse trygghet og motivasjon hos inn i øvelser og program. Sirkus pirker på fri ved fot posisjon, ruta (hun er ikke så god på å bli i ruta), og å øke avstanden i “avstandskommandering”. Må vel begynne å tenke på den fellesdekken også nå med henne…

Bilde 21.11.2018, 19 52 34
Beste jentene mine i hallen vår i Ølensvåg. Her tilbringer vi mange mørke høst- og vinterkvelder. Deilig å ha ett sted å trene nå. Her har vi det gøy! Nå er minusgradene kommet og da har begge på seg Ambassadørdekkenet fra Canelana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s