Vesten

Det er vinter. Kulden er kommet også hit til vestlandet. Riktignok ikke mange minusgrader, men de kommer og går…. For en jakthund er senhøsten og vinteren fortsatt aktive perioder. Vi er mye ute på jakt etter fugl, det er vind og vått her fortsatt, og det blir fort kaldt når man er fuktig i minusgrader.

Jippi har nå fått gleden av å teste markeringsdekkenet til Canelana. Den fungerer ikke bare beskyttende på brystet, men den har også fôring av merinoull! På denne tiden av året er det helt ypperlig med en funksjonell vest som både beskytter og varmer.

IMG_8601

Vesten er nok helt perfekt til hunder i høyfjellet på vinterstid. I kaldt og tørt terreng med snø er nok denne midt i blinken. Men for oss i vestlandsværet på denne tiden er den også svært nyttig. For selv om den blir litt våt så holder den også hunden varm siden det er ull vi snakker om her! Jippi blir fort kald når hun blir våt, og vesten forsinker fukt å trekke inn mot huden pluss at den holder henne varm hvis hun blir fuktig.

Jippi har den minste størrelsen, XXS, hun er ca. 56 cm rundt brystkassa, så den vil passe hunder i ca. den størrelsen. Så langt er jeg svært fornøyd og jeg kan fint anbefale denne videre, og vi skal teste den enda mer, også i snø denne vinteren. Du kan kjøpe vesten/markeringsdekkenet HER.

IMG_8644

IMG_8633

Inneholder sponsede produkter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s