Pocket size

Når man trener hund variert, og prøver å få få hunden til å utføre øvelser og adferd uavhengig av miljø, mønster og for mye påvirkning, så er det kjekt å minimere og variere belønningene sine innimellom.

Jeg vil at hunden min skal kunne gå et helt lydighetsprogram i forventing om at jeg kanskje har en pølsebit i lomma, eller at jeg kanskje når som helst kan dra frem ei leke den ikke visste at jeg hadde. For å skape denne forventingen er det jo fint om hunden ikke alltid kan se hva den får i belønning. Nettop derfor synes jeg det er ekstra kjekt med leker som lett kan gjemmes under jakka og i en lomme. Hundene elsker jo store leker også, men de små skaper like stort engasjement her! Spesielt når der er fuskepels, ball og strikk!

Sirkus fikk teste en liten versjon fra Tugs For Life, og hun bare elsker den! Denne skal jeg ta med mye på trening fremover, og dra den frem fra lomma uten at de har sett at jeg la den der. Da tenker jeg det blir god stemning!

IMG_8651IMG_8653

Tugs For Life finner du også på Facebook!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s