Original

Jentene fikk post her om dagen som virkelig falt i smak – bokstavelig talt! Sirkus er nå 10,5 måneder og voksenkroppen er ikke langt unna. Sist uke veide jeg henne hos veterinær og da lå hun på 12 kg, noe hun har ligget på over lengre tid nå, så når hun fylles mer ut i brystet så vil hun vel antakelig ligge på Jippi sin vekt.

Jippi og Sirkus er veldig like av størrelse og type, kanskje Sirkus er en anelse lengre på beina, men det har jeg ikke klart å måle. Uansett; de har begge en veldig sunn og funksjonell kropp, bygget for fart og høy aktivitet – akkurat slik jeg vil ha dem.

Sirkus fases i disse dager over fra valpefôret hun og resten av kullet fikk her, Acana Puppy & Junior, over til Orijen Original – det samme fôret Jippi bruker. Det som er viktig når man  bytter fôr er at man har en overgangsperiode slik at hundens mage blir vant til det. Nå er jo disse fôrtypene fra samme produsent og er bygget opp svært likt, så jeg regner med denne overgangen går rimelig kjapt og greit. Orijen er på en måte en videreutvikling av konseptet til Acana fra Champion Petfoods. Orijen Original er slik som Acana bygget på Whole Prey Model, men inneholder enda større andel animalske råvarer. En biologisk korrekt diett sikrer at hundene får i seg det de trenger.

img_8725img_8748img_8718

En annen ting som er en selvfølge i den daglige kosten til disse to er lakseolje fra Brilliant. Dette er det beste og mest essensielle kosttilskuddet hunden din trenger. Og for å være helt ærlig: det eneste kosttilskuddet hunden din trenger dersom du gir den et korrekt fôr i bunnen. Fettsyrene EPA og DHA utgjør stor forskjell i kostholdet, og de aller fleste vil merke forskjellen på hundenes pels og klør.

Morene Produkter er forhandler av en rekke kvalitetsprodukter til hund, blant annet Orijen og Acana, samt Brilliant lakseolje. Du kan handle direkte i nettbutikken eller hos en av deres forhandlere.

Nok om fôring av hund: der er en nydelig dag ute og jeg ligger inne med influensa på tredje dagen. Skikkelig kjedelige greier! Jeg har sååå lyst å komme meg ut å trene hundene. Men heldigvis har jeg veldig snille og kosete hunder som forstår at det er rolig dag når mamsen er slapp. Satser på at dette gir seg snart og at det ikke blir flere sykedager i år!

 

Innlegget inneholdes sponsede produkter.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s