En pust i bakken…

Endelig helg! En helg med ledig tid… Det har vært hektisk den siste tiden. Mange reiser, mye jobb og mange avtaler… Føler ikke jeg har fått trene hundene så godt som jeg hadde ønsker om, men men… Jeg får mange forespørsler og jeg skulle gjerne delt meg i to noen ganger, så jeg har måttet si nei til en hel del ting. Det må man bare av og til. Nå er det fint å få litt tid til å bare gjøre det som trengs å gjøres for å komme inn på rett plass på skjema igjen. Men først; ferdigstille innhold til jaktspalten til Våre Spaniels.

Vi har jo til og med laget vår egen agilityslalom med allé her hjemme, men jeg har ikke rukket å vise den frem ennå! Men det kommer… litt mindre snø i hagen snart, så skal vi vise hva vi har snekret sammen her.

Vi tobeinte hadde en helgetur til London for en uke siden, og det var herlig. Alltid gøy å reise til London. Blir aldri lei den byen! Dessuten er det så gøy å se og kjøpe noen av de britiske merkene man ikke finner så lett i Norge.. Ofte svært kostbare, men noen kjøp tok jeg meg råd til. Hundene ble selvsagt også prioritert, så utstyr til dem ble med hjem i kofferten.

Stilige halsbånd fra Orvis! Perfekt til jakthundene.

Innkjøp for en hver smak….ha ha!

Nå gleder jeg meg til en aldri så liten tur til NKK Bø. Begynner å bli en stund siden jeg var på dette arrangementet sist. Så ser frem til det.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s