Rainbow

Vi har vært både engasjerte og kreative her den siste tiden… Vi holder oss travle, det er sikkert. Tanken om en egen liten agilitybane har ligget i bakhodet lenge… MEN jeg har jo ikke stor nok hage. Kanskje til en bitteliten kombinasjon av en slalom og to hinder, men ikke noe større. Men nå som planene ligger klare for ferieboligen i Stokkadalen begynte mulighetene å åpne seg. DER kan jeg jo nemlig lett få plass til noe mer utstyr. Så vi får se hva vi ender opp med til slutt. Jeg har i alle fall startet på å gå til anskaffelse av litt mer utstyr – nå til hageflekken vår.

Først; slalom! Jeg har lett og undersøkt mulighetene til å få tak i en slalom til en OK pris, med allé-muligheter og med litt kul farge. Jeg fant ikke helt det jeg var ute etter… eller dvs. jeg begynte å lure på om ikke dette er noe en kan lage selv til en mye rimeligere pris. Vi fant fort ut at – rustfritt stål – det koster! Men etter noen turer og søk på Biltema og Jula så fant vi rimeligere materialer som kan brukes! Noen aluminiumslister, metallbeslag, skruer og rør…. Vipps – så ble det regnbueslalom til cockerjentene! Selvsagt er alt slipt og pusset slik at det ikke er noen skarpe kanter.

Sirkus har i alle fall testet og godkjent slalomen, så: “so far, so good!”

Så har jeg også gjort storinvestering i min egen skikkelige agilitytunnel – selvsagt i samme temafarger! Dette var saker, det! Sandsekker kom også, så nå begynner det å ligne noe. Nå må bare de to hinderne jeg har stående få litt nye farger – så er vi klare for hjemmetrening i større skala enn før! Deretter får vi se om vi utvider med flere hinder og lengdehinder.

Lekker, sant? Det gledes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s