NKK Bø 2019

Årets tur til NKK Bø er over. Jeg reiste til hytta til Marte sin familie, på Vågsli,  sammen med dem fredag. Deretter dro vi og cockerne (minus Sirkus) sammen til Bø lørdagen. Her var det duket for en full dag med agility individuelt og lag, samt en runde i lydighetsringen for meg og Jippi. Godt lag og god stemning, det var sikkert!

Det ble jammen travelt dette. Holde styr på hva som startet når i hvilken ring, mange kjente å hilse på, nye bekjentskaper å skravle med, hilse på sponsorer og følge med på turkisgjengen sine løp. Men utrolig mye gøy på en gang.

Jippi og jeg gjorde mye bra i agility, jeg var fornøyd, men det ble disk på begge de individuelle løpene. På lagløpet klinket vi till med feilfritt løp og sammenlagt ble det seier og enda ett NM-napp på laget vårt! Hurra! Utrolig fornøyd med det!

I LP hadde vi i grunnen også en opptur. Konkurranselderen hadde stokket om på øvelsene og delt det opp i to. Spennende! (for øvrig en veldig god konkurranseleder også må jeg si). Og det viste seg at nettopp det å stokke om var en meget bra ting for Jippi. Felles gikk lett og første seksjon var vi i skikkelig jobbemodus. Den besto av neseprøve, avstand, fri ved fot og ruta! 10 på ruta! Der fikk jeg vist frem hvor god hun er! Men så skjedde det noe i andre del… Jippi begynte å “overtenke”, dempe og “glemte seg ut”… så hadde vi ikke dratt på oss den nullen på innkallingen som var den siste øvelsen, så hadde vi kanskje stått med championatet i hånda nå. Det ble en 3. plass med 229 poeng. MEN det viktigste; jeg fikk se at hun kan dette så godt så godt, hun må bare ha rett følelse når hun skal konkurrere!

Bilde 16.02.2019, 14 13 21

En annen ting jeg var litt skeptisk til var trykket i hallen, støyen, hundene, miljøet… Taklet Jippi dette? Og jeg fikk bekreftet at det var ikke noe i dette miljøet som påvirket Jippi. Hun var stort sett som hun pleier, om ikke litt bedre og mer fokusert.

Tusen takk til de turkise fra ØEVHK som heiet, ikke bare under AG-løpene, men jeg var vel den eneste med skikkelig heiagjeng utenfor LP-ringen også. Det varmer!

Team Working Bliss med sine fangster fra NKK Bø 2019. Vill med feilfri 3. plass i Hopp3, Spinn med seier i Hopp2, Jippi med 3. plass i LP3. Spinn og Jippi med seier i NM-napp på AG-lag! Og en liten hilsen fra Sirkus som koste seg på sofaen på fredagskvelden mens de “seriøse” var på konkurranse. He he…

Bilde 17.02.2019, 13 56 35
Søndag og trening med vidunderbarnet igjen. I dag har vi begynt å gå fri ved fot med line. “What!?” sier Sirkus til det…. så her må vi trene litt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s