Forberedelser

Til helga arrangerer vi lydighetsstevne i klubben. Årets første. Jeg har forberedt en del av det praktiske til dette stevnet, men jeg og hundene har også forsøkt å forberede oss.

Har jobbet med en del enkeltsaker som feilet med Jippi sist, men føler meg veldig usikker på om det har fungert. Tiden vil vise… Sirkus er litt sånn; den ene dagen kan vi det, neste dag kan vi det ikke. Jeg venter også løpetid på begge når som helst… eller, jeg aner faktisk ikke når (ref. Jippi sin ekstremt sjeldne løpetid…). Så vår deltakelse på lydighetsstevner fremover er svært usikker.

Jeg blir litt lei av å trene på det samme hele uka, så jeg trenger avveksling fra LP i perioder som dette. Så derfor har vi også trent noe jakt. Veldig gøy å se at Sirkus begynner å bli mer og mer pålitelig på dette. Hey, trening funker! Men også en god porsjon modning og alder hjelper nok… he he…

Dummyene får du kjøpt hos Qrutrøk (sponset innhold).

Og så kom Marte og Spinn hjem fra Danmark denne uken! Det ble vellykkede stevnemøter med Boe og nå blir det spennende fremover. Må vente til det er mulig å ta ultralyd, men vi har troa på at dette klaffet ganske bra. Marte var forresten MEGET begeistret for Boe! Hun har nå sett han i mange ulike settinger, også i trening, og hun liker det hun ser. Dette blir bra!

Boe ❤️

Mer info om kullet finner du HER. Og ja, det er mange interesserte på lista, men her er det ikke førstemann til mølla. Vi velger valpekjøpere ut fra kvalifikasjoner, erfaring og ambisjoner, og ingen blir lovet noe før valpene er født. Så ta kontakt om dette er av interesse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s