Sjarmørprisen

Jippi og jeg tok turen over fjorden til SBK sin lydighetskonkurranse i dag. Jakten på det siste certet fortsetter… Følelsen fra sist helg var ikke så bra, men hva har man å tape? Så vi kjører på!

I dag gikk Jippi bedre enn forrige helg. Hun ga meg litt mer tilbake og gjennomførte alle øvelsene med poeng! Fellesøvelsen gjør hun godt, som hun pleier – også den eneste 10’ern i dag. Innkallingen er fortsatt helt ute å kjøre… jeg reddet den, men her må vi gjøre noe! Hun må ha dobbelt dobbelt kommando… Ellers ble det en del trekk på noen øvelser som resulterte i at poengsummen ikke ble høyere enn 240,5. Det holder ikke til 1. premie, men vi fikk 2. plassen. Og ikke minst: Jippi stakk av med “Sjarmørprisen”! Vi lever lenge på den! Takk for alle gode tips og gode ord utenfor ringen i dag! Det er kjekt å høre at mange ser kvalitetene til Jippi.

Takk for et hyggelig og velarrangert stevne SBK! Og gratulerer til Astrid med Niho og One som stakk av med 1. plass og 1. premie i klasse 2 og 3. DET fortjente dere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s