Agilityfun!

Vi hadde en topp helg med agility hos SBK denne helga! Flotte forhold (som alltid), gode dommere, hyggelige arrangører, godt selskap og nydelig vær. Jeg og Marte tok med oss hele cockerbanden på campingtur rett ved klubbens område. Riktig så hyggelig.

IMG_9359

Jippi og jeg gikk helt greit denne helga. Selv synes jeg at jeg har forbedret meg når det kommer til å plassere meg kjappere, jeg hadde litt varierende reaksjon i banene hvor vi gjorde feil. Etter jeg har gjort feil har jeg store problemer med å komme tilbake til planen… så da blir det bare surr. Helgas beste var et feilfritt lagløp, ellers var det noen feil på alle løpene våre. Slutten på slalomen er ikke sikker nok, noe jeg vet fra før, og som medfører at jeg blir litt luskete og usikker i handlingen… vet ikke helt hvordan jeg skal komme ut av det – så repetisjon, repetisjon, repetisjon….?

Helgas beste var Spinn! Hun viste mange gode løp, og klinket til med feilfri seier og napp i Hopp2! Dette kan bli siste konkurransen for Spinn på ei stund… om en uke så vet vi om hun venter valper eller ikke. Spennende!

IMG_9305Vi hilste selvsagt også på Mocca og Kristine, og det ble tid til familiebilde. Det begynner å dukke opp flere cockere rundt om kring i hundesportmiljøet – flere fra samme linjene som vi har selv, så det er hyggelig. Fint at folk kjøper hunder fra gode linjer. Det liker vi!

Vi fikk testet ut våre nye agility belønningsbånd fra Tugs For Life. Fresht og gøy! Anbefales hvis man vil ha en enkel og praktisk måte å belønne hunden kjapt etter endt løp!

IMG_9348
Jippi – så mye gøy jeg har det på grunn av henne 🖤

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s