Vi skal til NM!

Nå går turen østover til NM i Agility! Vi har gjennom forrige kvalifiseringsperiode klart å få med to mellom-lag fra ØEVHK til NM i Agility i år! Det er stor stas å ha så mange flinke og ivrige ekvipasjer i klubben!

Jippi og jeg har vært med å nappe 5 ganger og føler oss relativt godt forberedt til årets NM. I fjor var vi også med, men da var Jippi ennå litt preget av at hun nettopp hadde hatt valper. I år er hun i toppform og klar for action!

59382757_10157143869366399_5187589399939907584_o
Foto: Sissel Grønlund

Vi tar ferie allerede fra i dag og reiser via Rauland for litt fjellferie, deretter blir det shopping i Vestby, så hundehelg i Sandefjord. Så er det noen feriedager igjen før det braker løs med uttakstevne som vi arrangerer i Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb! MYE gøy å se frem til!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s