NM og helseresultater

Norgesmesterskapet i Agility sist helg var en fest! Veldig gøy, spennende og innholdsrikt. Flere gode prestasjoner fra klubben, hvor vi klarte å kvalifisere laget vårt til finalen! I tillegg klarte Marte og Vill å komme dirkete til finalen etter det første agilityløpet sitt på lørdag, så det var stor spenning på søndagen.

Laget endte på en 4. plass… det vi tror er en 4. plass da vi ikke har fått se de endelige resultatlistene. Men etter det vi har sett og regnet på selv, så er det nok en 4. plass. Uansett; forbedring fra i fjor! Selv om vi lå veldig nærme pallplass denne gangen, så sier vi oss fornøyd med det. Marte og Vill lå OK an i første rund i finalen, men i andre runde ble det en disk og de falt litt på resultatlisten. Uansett; veldig kult å komme til finalen i år som i fjor.

Hans Hodne 1

Nå har Sirkus gjort seg ferdig med sine helsesjekker og vi kan med glede meddele at hun er FRI for Patella luksasjon, AD og HD med A-hofter! Hun ble også øyelyst tidligere i år hvor hun var FRI men med noen få øyehår. Så dette er vi svært fornøyd med! Søskene hennes gjennomgår også helsesjekker i disse dager, og noen av dem har begynt å komme inn. Jeg lager en oppsummering når alt er på plass.

Spinn+Boe-valpene er 2 uker gamle, og de har nå åpnet øynene sine. De er superskjønne, men allerede noen aktive krabater. De kan glede seg de som får disse hjem om 6 uker! Spinn er en flink mamma, og valpene vokser og trives. Ser frem til enda et par uker når de begynner å virkelig romstere. Da skal vi på fotoshoot! Stay tuned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s