Uttaksstevne i Ølen

Tilbake til hverdagen etter (nesten) ei uke full av agility! Først NM og deretter trippelstevne her hjemme hvor vi i ØEVHK har dratt i havn uttak for landslaget i Agility! Tenk at den lille turkise klubben vår har gjort dette! Vi er ikke så mange, men jammen er vi gode, velorganiserte, strukturerte og full av energi og glede!

Jeg er så stolt av å være del av en klubb hvor vi er en haug men JA-mennesker, som står på for hverandres felles mål; å skape en klubb som tilbyr et positivt miljø og engasjerer folk til utvikling og fremgang. Vi er klubben!

Jippi har stått på pallen i klasse 2 hele 3 av 4 ganger denne helga. Blant annet med en 1. plass i AG2. Hver gang med et uheldig riv… mest sannsynlig pga. mine førerfeil… irriterende, for alt annet i løpene fløyt så fint! Det siste AG-løpet ble litt surrete fra min side, og jeg skylder litt på at både hodet og beina var trøtte på daterende tidspunkt etter fulle dager som arrangør. Men Jippi og jeg har masse fremgang nå! Nå skal vi bare gire mer opp og løpe enda fortere!

Jippi og Sirkus møtte Mocca igjen. De er så fine disse cockerjentene. Og så utrolig kule og problemfrie. Og så fikk vi gleden av å ha med oss Morene Produkter som sponsor til stevnet! Flotte premier fra Acana og Orijen! Tusen takk for støtten!

NÅ er det konkurransefri en stund. Det blir kurs, trening av lydighet og jakt, sommerferie, bygging på feriehus… før det braker løs igjen i slutten av august. Spinn+Boe-valpene skal leveres om 5 uker, mer bilder og info om kullet kommer på disse sidene. So stay tuned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s