Godt forberedt

Joda, det er sommer… så det er kanskje ikke først i tankene å handle varme klær akkurat nå… men dere vet jo hvordan norsk sommer kan være. Totalt uforutsigbar? Jeg har i alle fall behov for å bruke dekken på hundene også i sommersesongen innimellom. Det er kalde dager, regnfulle dager, storm, vind… Og så bader og svømmer hundene mine mye om sommeren. Da er det greit å hive på dem noe etterpå om de blir sittende stille og det ikke er så varmt i lufta.

Canelana har kommet/kommer med to dekken-nyheter i år. Det ene er TOURING: et dekken med Cover-ytterside og ull inni en mesh-underside. Den perfekte kombinasjon av å være værbestandig og varmende! Dette ligger ikke ute i nettbutikken ennå, men følg med, det kommer!

 

Sirkus har testet TOURING og det ligger veldig fint på kroppen, passe tykkelse, ikke tungt, bevegelig, med refleks, og så dekker det så veldig godt de viktige muskelgruppene! Dette er dekkenet som har ALT!

Det andre dekkenet vi har prøvd ut er FROST. Det finner du i nettbuttikken HER. Dette ligner på det gamle “Cozy”, samme tykkelse på ulla. Litt tykkere enn Aurora, men tynnere enn Ambassadør. Jeg liker dette svært godt. Ambassadør har lenge vært det som har blitt mest brukt hos oss, men nå er det mulig at FROST tar over. Dette er det dekkenet jeg kommer til å kle på hundene etter vanntrening på litt kjølige sensommer/høstdager!

 

Jippi viser frem FROST. En ny favoritt hos oss! Også med den fine passformen, bevegelighet og funksjonalitet, refleks bak, og ikke minst lekkert potemønster og design.

Takk Canelana for at dere lager så utrolig gode produkter som holder hundene varme til en hver årstid og anledning! Rå på utvikling og kundeservice, er hele tiden i markedet og søker forbedringer for at hundene skal få det aller beste!

 

Inneholder annonselenker og sponsede produkter.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s