Sommerkurs med R+Gundogs

Vi har vært på sommerkurs med Astrid W. Ellefsen og Thomas Stokke i R+Gundogs! Kurset var for alle typer fuglehunder, varte i hele 4 dager hvor vi i forkant og etterkant har tilgang til stoff på onlinekurs! Virkelig fyldige leksjoner å lese seg opp på, noe som er nyttig å ha til å backe opp praksisen.

Kurset var i Ølensvåg hos Astrid ved vindfinn.com, jeg fikk kun deltatt på 3 av 4 dager pga. jobb, men fikk allikevel med meg det jeg følte jeg trengte mest. Begge hundene var med, og jeg fikk hele veien tilrettelagt for det nivået begge hundene (og jeg) er på. Vi fikk jobbe mye med fuglesituasjoner de to siste dagene, ro i oppflukt var vel hovedtema for oss, lydighet i søksarbeidet for Jippi, og fast apportgrep for Sirkus. Fikk flere nye innfallsvinkler og ideer til hvordan vi best bør trene fremover. Herlig! Dette var akkurat det jeg trengte.

Nå har jeg nesten ikke lyst å skryte mer av dette kurset i frykt for at det blir fullt med en gang hvis de arrangerer det igjen til neste år! For da vil jeg være med igjen. Garantert!

Jeg og Jippi i aksjon! Duelukt i gresset – den kan sitte hvor som helst! Her jobber vi med høy vanskelighetsgrad og mye lukt. Hun vet duen er der fremme, men må allikevel gå der jeg vil og ikke for langt frem. Foto: Anne Mansås

Takk til de råbra instruktørene! Nå skal vi preppe mot jakta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s