Klar for helg!

Denne helga får vi besøk av Mocca (Working Bliss Velocity); Sirkus sin søster og Jippi sin datter. Det gleder vi oss til. Planen er også at jentene skal få trene litt jaktrelatert. Sirkus med apport av and, der går vi litt gradvis frem og har ikke gjennomført en fullstendig vannapport med fugl ennå.

Hundene er i alle fall klare for trening! De har fått ny leveranse fra Morene Produkter med favorittmaten sin fra Orijen – Orijen Original. Det som trengs for å ha hunder i ship shape, toppform og klar for action!

Litt Origen Original, en dæsj med Brilliant Lakseolje, og vipps du har et utsøkt biologisk korrekt måltid til hunden din som den elsker!

Jeg synes det viktigste med hundefôret er at jeg kan føle meg trygg på at jeg gir hundene det de trenger, at deres behov for essensielle næringsstoffer blir møtt, noe vi vet de blir gjennom råvarer som kommer fra deres naturlige diett. Det er liksom ikke så mye man kan gjøre feil når både mikronæringsstoffer og naturlige råvarer er på plass.

Bilde 04.07.2019, 21 10 30
Klare for helga med energi og fokus!

Det er ikke mye som er mer motiverende enn å trene hundene i det de er laget for – dette er det hundene ville velge å gjøre om de alltid fikk bestemme aktivitet!

 

Innlegget inneholder sponsede produkter.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s