En laaang ferie

Feriepause fra blogg var faktisk ganske behagelig. Vi har bare gjort andre ting enn det vi gjør til vanlig denne ferien. Bygget på fritidsbolig, reist på ferietur til Rjukan (noe som kan anbefales), jeg har vært en tur nordover, fisket, og åpnet jaktsesongen på Kanadagås.

 

Gaustatoppen – ikke så mye vi fikk med oss av utsikten, men det var en rask og fin tur.

 

Jippi hentet inn årets første gås og ørret har vi fisket. Flinke jakthunder og vaktelvakter får litt ekstra innimellom – så da blir det måltid med avskjær fra gås og noen vaktelegg.

Og så har det flyttet inn noen nye “leieboere” til oss. Jippi fikk jo vaktelhøner da hun var 1 år gammel, så da måtte jo Sirkus også få noe – så da ble det kaniner da! Ha ha! Gøy for matmor å skylde på at hundene bare måååå ha sånne i hagen! De er supersøte og har fått navnene Fiffi og Polly. Tipper de er blanding av Hollender og Løvehode, det vet vi egentlig ikke. De lever nå i sin rare gård med tunnel mellom to utedeler og isolert hus, nærmeste nabo til vaktelhønene.

 

Denne uken arrangerte vi kveldsstevne i agility i klubben! Klasse 1 og lag. Første gangen vi deler opp slik, men det var en suksess, gikk smidig og effektivt, og med vår egen nyutdanna dommer; Synnøve Matre! Laget vårt startet sesongen med braksuksess – NM-napp! Jippi feilfri!

Bilde 13.08.2019, 20 50 11
Stolt Jippi med premie for NM-nappet og seieren med laget!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s