Avlyst

Denne helgen skulle Marte og jeg egentlig til Nordreisa for å holde kurs i spanieljakt. Kurset har vært planlagt lenge og det var en god gjeng deltakere som ventet oss. Dessverre kom varsel om smittefaren og anbefalinger om avlysning fra NKK og Mattilsynet akkurat nå. Uheldig, men det mest fornuftige å gjøre.

Alle, hvert fall hundefolk, har nok fått med seg sykdomsutbruddet blant hunder den siste tiden. Alle hundearrangementer er vel avlyst denne helgen. Håper vi snart har kontroll på situasjonen og at vi kan fortsette med arrangementer utover høsten.

Vi har i alle fall tenkt å bruke helga til jakt og trening! Kalenderen er nesten full hele høsten, så litt ekstra treningstid kommer godt med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s