Litt nytt

Siden sist har vi holdt på med litt forskjellig; både jakt og agility. Vi i Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb arrangerte agilitystevne i strålende solskinn forrige helg! Et helt ypperlig arrangement, og jeg tror alle var glade for å være med å konkurrere igjen.

Jippi klinket til med napp i AG2, hennes siste napp i klassen, som gjør at hun kan starte i klasse 3 Agility neste gang! Hurra! Et stort mål er nådd for henne! I tillegg ble det napp på laget som gjør at vi igjen er kvalifisert til NM lag for neste år! Er så fornøyd!

Bilde 06.10.2019, 18 45 45

Sirkus debuterte i agility denne helgen. Her kom unghunden frem og hun startet med å vise hvor overrasket hun var over arrangementet, folkene, hundene, ja ALT! Bare: WOW! ha ha ha… men på de neste løpene gikk det mye bedre. Og hun fikk sin beste plassering på 3. plass i AG1 med 5 feil (slalominngangen hun bomma på). Fornøyd med fyrverkeriet.

Så har vi trent på bekkasiner som trykker noe voldsomt om dagen! Sirkus har fått friere tøyler og har tatt opp mange med stor suksess. Hun trenger derimot mer trening på å sitte i ro en liten stund etter hun ar stoppet også. Hun stopper, sitter, men så begynner propellen bak der å gå… ha ha ha! Og da blir det vanskelig å holde alle de trippende beina i ro også. Så her må jeg inn med litt detaljtrening.

Jippi har jaktet rugde denne helga. Hun har funnet og oppført seg eksemplarisk ved begge fuglesituasjonene på rugde, men jegeren (les: meg) bommer bare… jeg er for opptatt med å se at hunden gjør rett før jeg tar meg tid til å skyte… så ja, vi må ha med oss skytter neste gang.

Bilde 12.10.2019, 12 12 14

Og så kom det mat i posten i dag! Ny leveranse med spennende varer fra Morene Produkter (sponsede produkter). Nå er det to som gleder seg til middag! Begge får Orijen Original som vanlig, men Sirkus trenger mer energi. Hun har en enorm forbrenning, typisk for unghunder av denne rasen – Jippi var helt lik. Så det blir å tilsette en del Acana Sport & Agility i Sirkus sin mat – som er rikere på fett. Gleder meg til å vise frem mer av det hundene fikk i senere innlegg.

Bilde 14.10.2019, 16 34 01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s