Ny treningshall!

Hurra! Nå er hallen som Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb leier åpnet igjen. Den har vært under oppbygging siden i vår da det gamle drivhuset ble revet. Men nå er hallen splitter ny, med dempematter og kunstgress. Veldig godt underlag, lyst og fint!

Vi fikk gjort mye dugnad på kort tid forrige uke og er dermed i gang med treningene innendørs nå. Her har vi dessuten også kjøkkenkrok og toalett, så ingenting å si på standarden. Takk til klubben vår som legger til rette for at vi kan få trene med tak over hodet på utmerket underlag! Det gjør seg godt på Vestlandet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s