Unghunden

Sirkus er typisk unghund om dagen, både kroppslig og mentalt. Hun er i full fart, trenger erfaring og inntrykk, har masse energi, og en veldig høy forbrenning!

Sirkus har hatt så høy forbrenning at vanlig voksenfôr ikke var nok for henne. Hun hadde til tider synlige ribbein og hoftebein som stakk litt opp. Hun måtte ha dobbel porsjon fôr av Orijen Original i forhold til Jippi… Matlysten er det ingenting i veien med, men det gikk med så store mengder mat… Løsningen ble å supplere med et annet fôr som er en del høyere på fett og energi; nemlig Acana Sport & Agility.

Nå får hun normal mengde fôr, er i passe hold, og ser bedre ut. Så ja, dette fôret fungerer slik som det skal! Dette fikk jeg anbefalt av Morene Produkter, så det er utrulig fint at de kan komme med så konkrete råd som også fungerer. Takk! Kan med andre ord anbefale å supplere med Acana Sport & Agility til andre også som har hunder som sliter litt med å legge på seg – det funker!

En halv porsjon Orijen Original, en halv porsjon Acana Sport & Agility, og til slutt litt Brilliant Lakseolje for å gjøre måltidet komplett til Sirkus.

 

 

Inneholder asnnonselenker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s