Høstdager

Fine høstdager både denne og forrige helg. Hundene har begge funnet rugder flere ganger på jakt og treningsturene våre, de har jobbet med sitt men jeg er stort sett veldig fornøyd med arbeidet de gjør i jaktsituasjonene om dagen – ut fra sitt nivå så klart.

Vi har også hatt oss noen økter med agility disse to ukene. Til helga er det årets siste agilitystevne og vi lader opp! Jippi skal debutere i AG3, og det gleder jeg meg til. Ikke de store forhåpningene sånn handlingsmessig, men gøy med nye utfordringer. Vi trener jo godt, og på vanskelige ting på fellestreningene i klubben, så helt blanke er vi ikke.

Så blir det siste innspurt på jaktprøve på Jæren første helga i desember. Begge hundene er påmeldt og får gå sine slipp. Krysser fingrer for at dette går veien! Jippi fortjener en bra fuglesituasjon på prøve igjen, det hadde gjort seg!

Fine jaktdager! Vi fikk god bruk for Canelana Neon vestene forrige helg da det var minusgrader. De er virkelig gode, og jeg har fått testet dem godt nå i busk og kratt. De holder! Ulla varmer og vesten beskytter huden fra rifter. Selv går jeg gjerne i ull på slike turer – i tunge oppoverbakker blir man fort varm, og med ull som puster blir man ikke klam og kald. Genserern finner du HER, lue HER.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s