Update

Den sista uka har vært travel! Forrige helg var det agilitystevne i Stavanger. Veldig bra stevne, mange deltakere og hyggelig reisefølge. Veldig gøy at så mange turkise fra klubben deltok. Mange å filme og heie på! Og ikke minst mange gode resultater fra klubben også. Men så bar det rett på jobbreise til Myre i 3 dager, så ja, fra det ene til det andre.

Jippi gjorde svært mye bra! Jeg er så fornøyd med hennes løp nå. Hun debuterte i AG3 og var såååå close ett feilfritt løp – bare en feil vridning i kroppen fra meg og hun misforsto nest siste hinder, så 5 feil der. Men ellers kanon! Hun gikk feilfritt i Hopp2, men det gjorde mange andre også, så det ble en 5. plass og dermed ikke napp. Ellers nappet hun igjen med laget sitt søndagen – Så hennes 3. NM-napp der.

Sirkus gjorde også mye bra, hun viser innimellom frem hvor mye trøkk og intensitet det bor i henne. Andre ganger lurer hun på hva hun holder på med… he he… Ja, unghund, men også typisk spaniel – dere som har spaniel vet hva jeg snakker om. Hun trenger mer stevneerfaring, og dette var hennes første gang på bortebane i noe som helst. Men dette kan bli bra! 2020 here we come!

Helgens helt ble soleklart Vill! Han gikk flere feilfrie løp i klasse 3 og vant både AG3 og Hopp3 i løpet av helgen, samt gikk til en feilfri 2.plass AG3. Han er så god! Gratulerer Marte!

Vill (NACH NA(H)CH Ah-tib´s Sandon) – Sirkus sin flinke pappa!

Bilde 24.11.2019, 12 19 07
Vi fikk også samlet en helg gjeng Working Bliss hunder. Noen av Spinn sine valper, 6 måneder, til venstre for henne, Vill i midten, Jippi sine jenter til høyre for henne, 1 år og 8 måneder gammel nå.

Bilde 28.11.2019, 17 46 04
Nå er det to som gleder seg til  åpne kalenderen sin! I morgen er det desember og nedtelling mot jul. Vi er i gang med både julepynt og julegaver, og koser oss med det.

Men… vi har ikke tatt “ferie” fra hundesporten riktig ennå…. to bee continued… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s