Vinter ja…

Her er det ikke mye vinter om dagen… neida, her er det mildt og ikke minst vått. Regn, regn og atter regn… og så er det mørkt da. Så vi kan prise oss lykkelige den treningshallen hundeklubben har! Lykke! Vi har fått trent masse den siste tiden, spesielt på basic ting som hundene blir glade og motiverte av. Fart og spenning, men samtidig presisjon og delmomenter – da snakker jeg i hovedsak om agilityen, men jo, jeg trener lydighet også.

Vi har jo også vært på agilitystevne der Sirkus klarte sitt første napp i Hopp! Hurra! Jippi gikk veldig bra, hun er i så god form og fart nå! En seier i Hopp ble det på henne, men vi mangler fortsatt siste nappet i Hopp 2 før vi er fullt oppe i klasse 3. Hadde håpet å klare det i tide til individuell NM-påmelding. Krysser fingrer.

Bilde 12.01.2020, 15 34 15

Ellers synes vi jo det er veldig gøy å se hundetrening på TV om dagen. Ja, jeg snakker om “Fra bølle til bestevenn” på NRK. Stas når hundetrening er i fokus for allmennheten i beste sendetid! Og ja, jeg har fått med meg kritikken…. Jeg har vel bare en ting å si om den saken: HEIA MAREN!

Ja, det regnet… vi er ute på tur uansett vær og i dag fikk vi testet de nye båndene våre fra Tugs For Life. Dette er akkurat det vi trenger: strikk som gir god flex og dermed ingen harde rykk, passe bredde på båndene og supergrip! Mine er 170 cm og man kan få dem i ønsket lengde. Robuste og gode i hånden. Jeg synes det er vanskelig å finne bånd som passer til cockerne, enten er de for små og tynne eller så er de alt for digre med stor og tung krok. Disse er perfekte!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s