Multitasking

Mange har i forkant av familieforøkelsen ville fortelle hvordan ting kommer til å bli… hva funker, hva funker ikke, hva får du tid til og ikke osv. Det jeg skjønte fort, basert på alle de ulike historiene jeg ble servert, er at det egentlig ikke er noen som kan spå hvordan dette skulle bli for oss. Vi må finne ut av det selv.

Med en liten tobeint i hus så går dagenes gjøremål mye etter hennes plan for dagen. Det er jo typisk. Men stort sett har vi en god gjentakende rutine allerede. Hun liker å kjøre bil – hurra! Jeg kjører MYE bil på fritiden på grunn av hundene, treninger og konkurranser. Hun er foreløpig enkel å ha med seg. I løpet av den siste tiden har vi hatt oss noen turer ut på diverse hundetrening. Noen turer på hundeklubben sitt område for litt basistrening i lydighet og agility (nei, jeg løper ikke ennå…), og flere turer ut ved terreng hvor vi kan trene apport til lands og til vanns. Multitaskingen går foreløpig fint, og jeg føler jeg får mye ut av dagen!

Treninger i finværet! Her bilder fra forrige uke. Det var forresten veldig greit å kunne se sin egen hund under fri ved fot igjen… ha ha!

Hvordan får jeg kombinert baby med hundetrening? Det er vel like enkelt som det at noen klarer å kombinere shopping med baby… ha ha! Man må bare legge inn den tiden da en vet babyen er mest tilfreds og rolig.

Får man gjort noe annet i løpet av dagen da? Ja, selvsagt. Både klesvask, middag og dusjing foregår som normalt – faktisk mer enn normalt… nevnte jeg at man vasker utrolig mye klær med baby i hus? Så de som mente jeg ikke trengte masse babyklær i små størrelse… eh, jo… det går noen skift i løpet av dagen.

Er det for mye å ta seg av? Når det kommer til det generelle med å sørge for at både hunder, kaniner, vaktler og baby er ivaretatt – tja, jeg føler det er som jeg trodde. Er man vant til ta seg av andre individer fra før, så har man allerede evne til å tenke på andre sine behov og stelle med at de har det godt. Et barn krever mer hyppig stell og oppmerksomhet, men samtidig er det ikke av den veldig avanserte sorten. Så dette er meget overkommelig å kombinere med livet som vi kjenner det fra før.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s