Nedtelling

Nå er det ikke lenge igjen! Vi venter på valpene til Jippi. Termin er på tirsdag, men det kan jo skje noe når som helst egentlig…

Rommet og kassa er klar, Jippi har inspisert og virker som hun kjenner igjen tingene. Denne gangen er det kontoret vårt som har blitt okkupert som fødestue, barselavdeling og valperom. Som sist gang har jeg lagt plast og voksduk over gulvet for å beskytte det.

Selvsagt skal også disse valpene ligge på Canelanaull! Så vi har mange tepper klare til dem. Først i valpekassa deretter legger jeg det utover i rommet slik at de har godt feste når de begynner å gå rund. Tepper fra Canelana finner du HER. Anbefales virkelig til alle og spesielt til dere oppdrettere. Holder valpene varme uansett om det blir litt fuktig.

Jeg har begynt å overvåke temperaturen til Jippi også, og ennå er den normal og stabil. Så vi får smøre oss med tålmodighet. Men vi er i alle fall klare for de små nøstene.

Når det gjelder dere som er interessert i valp: vi har virkelig hatt overveldende mange forespørsler denne gangen, og helt ærlig litt vanskelig å holde oversikt over innimellom. Vi vil, som jeg har sagt til alle, ta kontakt med de aktuelle kjøperne som først får tilbud i uken de blir født. Så håper jeg dere klare å ha tålmodighet med oss og venter til at vi vet kjønnsfordelingen på kullet.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s