Alt vi får til!

Herregud, bloggen har blitt fullstedning nedprioritert de siste ukene. Siden sist har det skjedd MYE!

Jippi sine valper kom 7. juli, 3 hanner og 3 tisper. Alle velskapte og flotte! De har fått navn og eiere, så man trenger ikke kontakte oss mer for valp fra dette kullet. Det har vært enorm pågang. Jeg satt vel med over 50 stk på interesseliste da de ble født, og det har strømmet på med forespørsler i etterkant også. Noen har jeg dessverre ikke notert på liste heller pga. forespørsler som ikke passer hos oss – av typen familie og turkompis.

Valpenes navn er etter tema og inspirert av ekstremvær: “Wild Weather kullet 2020” – Blizzard, Storm, Tornado, Lightning, Thunder og Rainbow. Det skal være litt crazyness over navnene på hunder fra oss 😉

Nå er det snart bare en uke til de er leveringsklare. Det blir vemodig at de flytter, men jeg vet de har fått strålende hjem! Så jeg gleder meg også. Og så blir det litt mer ro i heimen igjen. De er heftige nå, og vil ha action oftere og lengre.

I mellomtiden, mens Jippi har vært i mammaperm, så har Sirkus fått mye alenetid med meg i trening og på konkurranser. Det har hun hatt SÅ godt av! Hun har jo faktisk rykket opp til klasse 2 i Hopp nå og mangler kun 1 napp til å være i Agility klasse 2. Den lille røver’n! Vi har virkelig funnet tonen sammen nå, og dette tror jeg går rette veien.

I tillegg klarte vi denne helgen apportprøven i felleskasse (FK)! Så deilig å ha den i boks! Hun har jo fra i fjor bestått JAL og BK apport, samt en 1. premie på jakt i BK. Derfor trenger vi FK apporten for å kunne gå videre i klassene på jaktprøver. Vi har trent markeringer og markeringer, og nå sitter den! Hun gjorde en overbevisende jobb på prøven med stokkanda, pløyde seg gjennom gjørme og siv før hun kom til vannet der den lå, og så bar det hjem til mor med den. Hun der altså! ❤

118125689_4480839748607814_316217304217226786_n

I tillegg til alt det jeg personlig har på tapetet (nevnte jeg 5 måneder gammel baby?) så har flere av våre valpekjøpere og Marte tatt JAL, BK og FK apporten nå. Resultatene deres oppsummerte vi på Facebook og de er notert på kullsidene deres her. Vi er så stolte og imponerte av å ha slike flotte valpekjøpere med på laget! Vi må bare si tusen takk for at dere ønsker å være en del av jaktmiljøet og prøver dere på det vi jobber mot å avle frem. Takk! Og gratulerer! Og sist men ikke minst gratulerer til vårt Team Pink Flush medlem Astrid ved vindfinn.com med påstått JAL, BK og FK apport med LilleGullet! Nå er den rosa cockerbanden klar for jaktprøver!

IMG_1816
Working Bliss hundene på jaktanlegg- og apportprøve i går!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s