Jakthunden

I helga startet årets jaktprøveseong for vår del. Jaktprøve på bekkasinområdet i Ølensvåg! Arrangementet står vi for selv og vi er veldig glad for at flere og flere tar turen til oss – det har de god grunn til mener vi for her er det fugl å finne!

For en start på sesongen! Hele 12 av 12 hunder i fugl og 50% premierte! Dette området sviktet ikke i år heller. Denne gangen startet jo grunneier, Astrid, selv med egen cocker, og til 1. premie! Gøy!

For vår del kunne det ikke gått bedre. Sirkus debuterte i AK og fikk med seg 1. premie! Det er dette hun er skapt for. Hun er en glimrende jakthund, tøff i terrenget, søker hardt, men har den mykheten som gjør at det er rett å styre henne med små midler også. Jeg har fått akkurat det jeg ville ha da jeg avlet frem henne. Deilig! Jippi startet jeg ikke, hun sparer jeg til NM.

Dette betyr faktisk at Sirkus er kvalifisert for å søke deltakelse i årets Norgesmesterskap. DET er stort! Hund fra mitt eget oppdrett kvalifisert til mesterskap! Og ikke nok med det; jeg har dermed to hunder kvalifisert til NM – det er litt uvirkelig, men utrolig gøy!

Tusen takk til dommer Wenche Farstad, NSK avd. Rogaland og alle dere som hjelper til slik at vi får til å lage disse fine prøvene. Nå kjører vi opp mot NM! Hurra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s