Vi skal til NM!

Snart braker det løs med Norgesmesterskap i spanieljakt for tredje gang i norgeshistorien, og i år er vi med! Jeg visste fra før at Jippi hadde en god sjans for å komme med dette året, men årets store oppnåelse var at også Sirkus klarte å kvalifisere seg!

Det er jo en bragd å klare å kvalifisere seg til dette i seg selv med tanke på at man må ha ferske 1. premier fra de to siste sesongene, noe som jo innebærer at en faktisk har funnet fugl på prøvene og at hunden (og du) har gjort alt rett ellers. At Sirkus fikk det til nå rett før påmeldingsfristen er så stas! Det er så gøy når det klaffer!

At Jippi er med føles trygt og rett, samtidig vet jeg ikke helt hvor jeg har henne med tanke på at hun har hatt ett kull nylig og er litt “ute av shape”. Men vi får hoppe i det. Og Sirkus er jo min lille egenoppdretta stolthet – det må jeg jo bare si. Hun er ennå ung – så her kan alt skje. Spennende!

Vi gleder oss masse til NM! Håper vi finner rugda!
Her i klær fra Pinewoodshop.no (sponset innhold)

Og sånn på tampen vil jeg bare dele en gladnyhet med alle som følger oss og leser blogg: jeg har fått en rabattkode (IDAN20) hos Pinewoodshop.no som gir 20% rabatt på alt du kjøper i butikken! Det er jo også fri frakt hvis man handler for over 1499,-. Så her har du mulighet til å gjøre en god deal på bra jakt- og fritidsklær!

Personlig vil jeg anbefale damemodellene i jaktklærne. Fine fasonger, gode stoffer – både stretch, ullstoffer og vannavvisende tøy, farger og stiler for en hver smak. Selv kjører jeg litt den klassiske, men funksjonelle stilen og er svært fornøyd med Pinewood på akkurat det. Har jo brukt merket i årevis. Så sjekk det ut!

Altså: 20% rabatt hos Pinewoodshop.no med koden IDAN20 (reklame)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s