Norgesmesteren Sirkus!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte… men saken er at Sirkus og jeg er Norgesmestere i jakt 2020!

Jeg var kvalifisert med begge hundene til årets NM som gikk av stabelen i helgen og begge startet. Sirkus gikk ut i slipp som nr. 4 og vi hadde regnet med at det var rugda vi jaktet på denne dagen, men nei det var to orrfugl vi fant! Det var jo veldig gøy å finne bra med orre denne gangen. Sirkus gjorde alt jeg ba om, lydig, lett å føre, trengte nesten ikke fløyta. Som dommerne sa: hun flyter så vakkert i terrenget. Det ble apport som var glimrende; rett ut og rett inn til mor med fuglen. Ja, jeg visste egentlig ikke annet enn at jeg var svært fornøyd med det hunden hadde vist frem.

Da jeg gikk inn i denne jaktprøvesesongen hadde jeg virkelig ikke trodd at jeg skulle havne her, og hvert fall ikke med Sirkus! Ikke at jeg ikke tror hundene mine er gode nok, det vet jeg at de er. Men det er bare så små marginer og mange dyktige ekvipasjer med, at jeg var egentlig bare dødsfornøyd med å være blant de kvalifiserte! Jippi gikk kjempefint hun også, men vi fant ikke fugl.

Alle de 11 som startet til NM i år innehar de kvalitetene som skal til for å havne blant de 4 beste, og på en konkurranse som denne kan mye skje, men denne dagen var vi best; du og jeg Sirkus!

Det er så utrolig STOR STAS at ord blir fattige! Å vinne denne konkurransen henger så høyt, å ha den beste jaktspanielen i Norge, og i tillegg at den er egenoppdrettet; det kan ikke bli bedre!

Dette bekrefter at vi gjør mye rett i det vi holder på med, både treningsmessig og avlsmessig. Og det at både mor Jippi og far Vill er kvalifiserte sier også mye om kvaliteten. Og i tillegg havner Vill på en 3.VK plassering! Nydelig! Vi er i alle fall uendelig stolte av hundene våre og det kennelen vår har prestert!

Tusen takk til arrangørene i avd. Rogaland for utmerket vertskap og utførelse av NM. Takk til dommerne Anders Brunvoll og Wenche Farstad for profesjonalitet og for at vi føler oss godt tatt imot under prøven. For all prepping, evaluering og skravling; takk til Team Pink Flush! Og ikke minst Eirik for ALT!

Takk til sponsorene våre i Canelana, Pinewood, Morene Produkter og Tugs for Life for alt dere bidrar med til hundeaktiviteten vår!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s