Har du startet tidlig?

Dette har nok blitt ett nokså spesielt år for mange på grunn av korona. Ting har neppe gått som planlagt for folk, ikke for oss heller, men det kan jo komme både positive og negative ting ut av situasjonene vi har vært i dette året. Mange er nok litt engstelige for at julen ikke blir slik som den pleier, og mange har satt i gang julepynt og forberedelse langt tidligere enn normalt for å få opp stemningen. Vi er ikke helt DER ennå selv, men julegavene er vi i gang med. Og jeg ELSKER jo shopping, så dette koser jeg meg med!

Så da vil jeg jo komme med noen tips i den anledning. Og i år mener jeg det er lov å gi seg selv en ekstra gave også. Også med tanke på året som kommer – neste år blir bra! Og hva er vel bedre enn å møte ett nytt år på en fresh måte? Først og fremst må jeg tipse om jakt- og hundeførerklær. Jeg har vært så heldig å få teste ut flere modeller fra Pinewood denne høsten og dette må dere sjekke ut! Særlig dere damer som ser etter gode fasonger på jaktklær. Men det er mye bra til herre også her: Eirik har også jaktdress fra Pinewood for å sitte på post i. Funker utmerket! Varme og funksjonelle klær – og dette til en ganske OK pris må jeg si. Og om koronaen har vært litt hard med budsjettet i år så kan kanskje en rabatt på 20% hjelpe? Bruk IDAN20 så får du en enda bedre pris hos pinewoodshop.no!

Det er jo ennå litt igjen av jaktsesongen og det er jo etter nyttår forbedringer og forberedelser til neste sesong starter, så det er på sin plass å investere nå. Dummyvesten fra Pinewood har du bruk for hele året som hundetrener. Stor utvidbar lomme bak, og er lett å ha på (kommer i flere farger).

Abisko parkasjakke har jeg bare blitt så glad i! Den er både varm, funksjonell og fin med den semska looken. Denne blir nok flittig brukt i vinter. Fordelen med både jakken og vesten er lommene – de er mange og de er praktiske. Dere som driver med hund vet hva jeg snakker om – man trenger mange lommer! Og forresten; buksa på bildet må også nevnes. Hvis du ser etter en litt mer tettsittende type jakt/turbukse så er dette modellen for deg. Bruker man mye boots og høye støvler er det perfekt med ei bukse som ikke klumper seg nedi støvlene.

Videre har også Canelana kommet med noen modeller rettet mot jakt. Her vil jeg dra frem den varme ullgenseren! Den er så god på, fin fasong, passe tykk og varm. Høy hals med glidelås, lang rygg og ermer som sitter godt rundt håndleddet. Denne genseren har ALT! Et annet produkt som er en klar vinner derfra er de elastiske vottene! Dette er de varmeste vottene jeg vet om, og jeg har brukt de i årevis nå. De er bare best! Kan fint brukes både som innervott eller bare alene slik jeg bruker dem mest. Og så er det Grimsbu ulljakken – nå også i jaktvariant. Denne er så deilig og varm. Perfekt for de som sitter mye på post på jakt! Jeg gjør jo ikke det så mye selv, men å ha på seg denne etter en våt eller litt svett tur gjør underverker! Eller på en litt sur dag ute i skogen. Jeg har rett og slett ikke opplevd å bli kald i denne jakken.

Så nå håper jeg dere vet hva dere ønsker dere til jul. Eller kanskje du fant ut hva du skal gi til noen du vil gi noe fint og praktisk? Jeg håper i alle fall at dere blir inspirerte til å glede dere til neste år med noe fint til hundetreningen og/eller jakta! Og kanskje hunden din også fortjener en julegave i år? Jeg har nok noen tips å komme med der også… so stay tuned!

Inneholder reklamelenker med sponset innhold

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s