Til bestevennen

Julen er jo en ekstra anledning til å unne seg selv og de man er glad i noe ekstra. Og da er selvsagt hunden din ikke noe unntak! Er det noe du har tenkt lenge at du skulle jo gjerne hatt det til hunden din? Da kan du jo ønsker deg det til hunden til jul, eller gi en “gave til hunden fra deg”. Det blir ikke mer gøy enn man lager selv.

De fleste hunder er jo glade i mat, kanskje ikke all mat, men våtfôr pleier jo å slå an hos de fleste. Så da vil jeg jo bare tispe om boksematen fra Dyrisk som er norskprodusert og som kommer i en rekke varianter. Sirkus får Energibomben i tillegg til Orijen Original. Og begge hundene her går bananas hver gang den skal åpnes. De synes det er SÅÅÅ godt! Så om du vil unne hunden din noe ekstra godt, eller den trenger ekstra energi i maten; lag hundens julemiddag med Dyrisk.

Ingen hunder fortjener å fryse! Og hvis du ikke har et dekken til hunden din så er det på tide å skaffe seg ett! Da er det kun ull fra Canelana som er god nok. Vår favoritt er Ambassadørdekkenet, men jeg vet mange andre foretrekker Lana som er et ganske nytt og tynnere ulldekken. Og så har du de som bor får riktig kalde steder som bruker Thermo aller mest. Her er det noe for alle vær og pelstytyper, ikke noe å være i tvil om, skal du kjøpe dekken; velg et Canelanadekken.

Og du som har jakthund; nå er tiden inne fôr å investere i et godt jaktdekken/vest til hunden din for den kalde årstiden som beskytter brystet godt. Neon fra Canelana er super til dette! Godt synlig, perfekt passform og fôret med ull! Du finner ikke noe mer komfortabelt for jakthunden din (eller gjeterhunden f.eks).

Inneholder reklamelenker

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s