Nytt år, nye planer?

Som mange andre allerede har gjort før meg så kan vi jo oppsummere 2020 som ett annerledes år. Jeg skal ikke gå så mye inn på korona og alt det der… Nei, fordi for oss har 2020 handlet om så mye mer enn det. Med en liten baby har året stort sett vært preget av det nye livet sammen med henne, men samtidig så har det handlet om å tilpasse seg.

Det å få til å tilpasse det nye livet med det gamle har vært et mål, men det var usikkert hvordan dette ville fungere. Men det fungerte egentlig helt utmerket til nå. Både treninger, konkurranser, valpekull, resultater, jakt og ikke minst fikk vi en Norgesmester i hus. Det er da ikke måte på hvor mye stang inn man kan ha. Forstår det egentlig ikke helt selv hvordan alt dette har klaffet så godt, men det gjorde nå det.

Mange fokuserer på at det er ett nytt år, og da skal alt blir annerledes – så mye bedre enn året før. Men det er jo bare et tall, en dato…. Jeg velger heller å fokusere på hva som skjer rundt meg akkurat nå, prøver jo å planlegge (elsker jo å planlegge), men har skjønt at å gripe mulighetene når de dukker opp er det som ofte lønner seg mest. Og om planene skulle skjære seg, så finnes det ofte løsninger som gjør at en får realisert formålet med planen allikevel. Så det handler om å tilpasse seg. Og det tror jeg mange også har fått til mtp. koronaen – man finner andre ting å bedrive på fritiden og i jobb, på nye måter, oppdager nye gleder og muligheter. Kanskje en oppvekker for mange?

Nye planer for det nye året? Nei, vi har egentlig ikke det. Jeg starter i jobb igjen og vet ikke ennå hvordan hverdagen ser ut. Vi tar det som det kommer. Vi satser på å kunne fortsette meg agilitykonkurranser lokalt, håper det blir NM i Agility på oss i juni og en fin jaktsesong til høsten. Jeg legger også opp til å få gått noen kurs i år, både innen agility og jakt. Det skal bli bra med litt påfyll der!

Når det kommer til kennelvirksomheten og valpeplaner: jeg og Marte får mye og ofte henvendelser fra folk som vil kjøpe valp. Vi prøver å besvare alle, men i en hektisk hverdag kan noe bli glemt. Det beklager vi. Men det vi kan si først som sist er at vi planlegger ikke noen kull i 2021. Det er mest sannsynlig at det blir valper i 2022, kanskje to kull også. Det er det vi kan si per nå. Men det som kan være aktuelt er Vill-valp. Han har noen stevnemøter i kalenderen dette året, og vi kan si mer om det når vi vet om det blir valper.

God nytt år fra oss!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s