It’s alive!

Vinterferie – neida, sånt driver vi ikke med. Men vi hadde en fin helg i Stokkadalen hvor hundene koste seg med turer her og der. Til og med ble det litt uplanlagt isbading på dem. De er jo sånn disse hundene, de freser avsted, driter i om det er vått eller tørt, vanns og til lands. Alt skal pløyes gjennom hvis det er gøy! Så ja, det ble noen plask i vannet. Det var jo ender der ute må vite!

Ikke nok med det; jentene støtet også opp rugde! Vi har jo hatt en hard vinter og tidligere fortalt om at det er funnet mye død utsultet rugde på grunn av frosten som satt så lenge i. Men det viser seg altså at det allikevel er noen som har klart seg. De lever! Og å finne rugde oppe i Stokkadalen på denne tiden av året er det ikke alltid vi gjør, så det var gøy! Håper på full klaff til sesongen.

Etter en våt og kald tur er det deilig med et varmt ulldekken. Dette er en nyhet fra Canelana. Sportingdekkenet er laget for å holde varmen men samtidig gi rom for bevegelse i høy aktivitet.
Sporting er superlett og praktisk å ta med seg. Som en tynn dunjakke, bare at denne har ett lag med ull inni. Perfekt for mine aktive hunder!
Og når vi er inne på dekken; jentene har oppgradert garderoben med nye Thermodekken. Røde og fine, med stramminger både bak og i nakke som gjør at de sitter helt perfekt! Nå ble de skikkelig flotte! Vi har jo brukt de gamle Thermodekkene i hele vinter. Det har vært så kaldt! Så da er Thermo best.

Thermordekkenet kommer i mange farger og mønster. Det kan de se HER. Du finner Sporting hos Canelana HER (sponset innhold).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s