KURS!

Endelig løsner noen av koronarestriksjonene opp igjen her, og vi kan se frem til kurs og treningsaktivitet igjen. Jeg er veldig heldig som har hatt mulighet til å delta på kurs i regi av hundeklubben denne vinteren, før de strengeste restriksjonene kom. Vi er jo ikke så voldsomt mange utøvere, så det er mulig å trene og ha små kurs selv med medium koronarestriksjoner.

Så denne vinteren har vi hatt ett oppfølgingskurs innen føring i agility med klubbens agilitydommer; Synnøve Matre. 6 kvelder med unikt banedesign, repetisjoner, terping og oppfølging har gjort at vi har hatt en god progresjon og en positiv mentalitet i treningen. Det pusher oss videre, og oppmuntrer til å ta steg vi ikke hadde funnet ut av på egenhånd.

Sirkus har virkelig blomstret på dette kurset! Hun har vokst mye, fått til sååå mye mer enn jeg trodde hun kunne. Vanskelige klasse 3 kombinasjoner, føring på lang avstand, layering, selvstendighet… hun har mye naturlig. Jippi koser seg som alltid, og har ikke spart på fart eller mot! Hun blir ikke eldre den hunden, bare bedre!!

Nå gleder jeg meg til å ta fatt på neste kurs; jakt! Nå blir det faste treninger på onsdager hos vindfinn.com, og igjen har jeg stor tro på dette med å ha en kontinuitet i treningen over perioder, step by step, og en rød tråd i det man driver med. Og det er nettopp dette som er litt lettere å holde styr på når man har en trener som hjelper deg å se neste steg videre.

Sirkus og jeg har allerede lagt noen timer med personlig oppfølging av Astrid bak oss denne vinteren, og jobber med detaljer, småting som jeg vet kommer godt med i eliteklasse jakt. Hjemmeleksene følges, og det ser vi igjen gir resultater ved neste økt. Gøy gøy! Lysere tider både på hundetreningsfronten, det sosiale og bokstavelig talt!

One thought on “KURS!

  1. E så fantastisk me kurs! Å glede ennå mer når vårsolen kommer å kan delta mer kurs utendørs🤩 kos deg masse på kurs hos Astrid! Gleder meg til stevner igjen 🙋🏽‍♀️

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s