CERT

Jeg har ikke skrevet så mye om kun resultater de siste årene, mer bare enkeltoppdateringer på Facebook for hver gang vi får til noe, men denne gangen synes jeg det var verdt en liten de-briefing.

Vi har ikke konkurrert på sånn ca. 7-8 måneder pga. koronanedstegingen. Det har medført at jeg rett og slett mistet litt feelingen hvordan vi ville ligge an i en konkurranse. Vi har ikke akkurat ni-trent heller i disse månedene. Men det vi har trent på har jo faktisk vist seg å gi resultater. Hundene jobber uten tvil svært godt, og har slett ikke tapt seg til tross for manglende konkurranser, men det har derimot jeg…

Det som skjer er jo at mentaliteten min blir litt annerledes enn den ville vært dersom det var kontinuitet i konkurransene – noe å se frem mot – klare mål. Jeg merket at jeg har blitt dårligere på å plassere meg i banen. I høst og vinter følte jeg at jeg var ganske godt i siget på dette, men denne våren har tydeligvis ikke gitt noen videre utvikling. MEN det skulle bare et par løp til i helgen før jeg skjønte hva som var problemet.

Lørdagen ble dermed en dag for kartlegging og problemløsning, så på søndagen møtte jeg opp med en helt annen mentalitet – nå var det bare å gi gass og være fokusert! Det lønte seg, og jeg er så mye mer fornøyd med alt vi fikk til søndagen i klasse 3 med begge hundene enn lørdag i AG klasse 2 med kun Sirkus.

Samlet sett er jeg spesielt fornøyd med følgende: Sirkus har vært mer PÅ enn før, og vi hadde stort sett fokus og fart i løpene hennes helgen gjennom. Jeg digger at hun har den gode selvstendigheten (som Jippi mangler) som gjør at jeg får sendt henne på hinder lengre fra meg. Jippi har ett lite råskinn inni seg, og løper felthinder akkurat slik som vi vil på trening! Det er bare såååå gøy å se at det funket! Og et stort HURRA for at det ene hoppløpet hennes ble til ett CERT!

CERT innen agility har egentlig ikke vært i tankene mine. Jeg har vært så glad for alle små prestasjoner vi får til step by step. Selvsagt noen ganger skuffet og betenkt over hvorfor ting blir feil også. Agility er jo virkelig skikkelig vanskelig, det synes i alle fall jeg, så å få til noe i denne sporten er ikke for alle. Så sykt stolt over dette Certet! Jippi imponerer stadig og tar oss til nye høyder.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s